Jeg er allerede over 29, men liker fortsatt å lete etter erotisk eventyr. Selv om jeg allerede er mor, vil jeg fortsatt være seksuelt aktiv og gi lysten min fri tøyle. Så jeg lette etter en mann. På grunn av jobben min reiser jeg mye og møter av og til menn som virkelig snakker til meg, men det er ofte ikke nok for en langvarig affære. Det eneste alternativet igjen er å søke etter det erotiske eventyret på nettet, og jeg fant nylig det jeg lette etter. Fyren har det virkelig og følger med alle opprør.

Jeg ble kjent med den hete gravøren på erotisk vegg i vegg. Han lette etter en kvinne med stor byste, og siden jeg har så mye å tilby, kom jeg umiddelbart ned til å skrive en melding til ham. Takk Gud gud svarte med en gang. Vi kom inn i en avslappet samtale og veldig raskt kom vi til de erotiske tingene. Vi har helt klart samme bølgelengde her. Jeg liker det når gutta knuller meg mellom brystene mine og jeg blir sprøytet i ansiktet mitt. Han er helt opptatt av det. Så vi arrangerte et møte.

Først var han litt sjenert, og vi snakket egentlig bare i to timer. Men da jeg tok det første skrittet og kysset ham, tine han til slutt. Han ble til og med veldig sprek og rev raskt klærne mine av kroppen min. Da han så mine varme undertøy og seler, var det ikke noe som stoppet ham. Straks spredte han lårene mine, dyttet trusen til side og slikket meg som djevelen. For en godbit for meg. Jeg elsker det når en mann kan slikke veldig bra, og selvfølgelig returnerte jeg umiddelbart favør.

Jeg sugde hans harde kuk og tok den dypt inn i munnen min. Det gjorde fyren så vanskelig at jeg trodde det var det samme. Men han overrasket meg og selvfølgelig gikk det erotiske eventyret mye lenger. Vi gjorde det i alle slags stillinger, han fingret på den våte kusen min, og det var også analsex. Innimellom liker jeg det mye når jeg får en stor kuk i rumpa. Han skjemme bort fitta mi med en dildo, og jeg hadde voldelige orgasmer flere ganger.

Vi spilte også vilt i dusjen og deretter på sofaen. Natten var full av sex og fremhever direkte. Jeg likte det veldig godt, og det var klart for meg at jeg ikke ville la mannen gli bort når som helst snart. Kanskje enda flere kan bli av et slikt erotisk eventyr. Hvem kan si det. I alle fall likte jeg det veldig bra, og vi møtes snart igjen. Jeg har ikke angret på at vi møttes på nettet. Jeg kan bare anbefale det.

PRØV NÅ