Menn liker å ha sex med private kvinner. Så jeg skjønte at jeg bare ville dra Erotik-von-nebenan.com leter etter en sexy, ung fyr. Jævla er min lidenskap, og jeg liker å ha en stor kuk mellom lårene mine. Fordi jeg synes orgasmer er bra, og jeg kan aldri få nok av dem. Jeg kunne virkelig brukt en så fin faen igjen. Så jeg gikk på et søk og så bare på hvilken fyr jeg fant veldig varm. Og jeg fant det jeg lette etter relativt raskt og skrev til noen få gutta.

Først spurte jeg om de syntes sex med private kvinner var fantastisk, og om jeg ville være kandidat. Jeg fikk svar fra et par gutter med en gang, og vi begynte å snakke. Etter kort tid gjorde jeg endelig en avtale med en mann som også tilsvarer mine ønsker og som jeg virkelig ønsket å føle mellom beina mine. I tillegg skrev vi selvfølgelig om det vi begge synes er utrolig kult og jeg er absolutt en kvinne som liker det litt vanskeligere. Så sagt og gjort, og jeg gjorde en date med fyren.

Vi har avtalt å møtes på et lite hotell, som er litt utenfor veien. Tross alt skal det også være diskret. Jeg vil ikke møte noen som må være redd for at kona får vind på det eller noen andre. Og mannen kunne virkelig sees. Han var utrolig pen, hadde seks abs abs og var noen år yngre enn meg. Så jeg fant det spesielt kriblende. Fordi jeg liker skarpe gutter som har det som trengs, og som virkelig kan tilfredsstille meg. Jeg elsker det når en mann vet nøyaktig hva han har og hvordan man kan behage en kvinne.

Sex med private kvinner gjør menn alltid veldig kåte. Så jeg ble naken på hotellet og la meg på sengen med bena fra hverandre. Det gjorde graveren så hard at han umiddelbart angrep meg. Og vi gjorde det i alle mulige stillinger. Herregud, han gikk virkelig sammen med alt. Han spikret meg også hardt i rumpa og kuk hans fylte meg mer enn. Jeg skrek som en pinne. Og det gjorde meg virkelig gal. Han slikket meg utrolig godt, og da han brukte hendene, kunne jeg ikke annet enn å sprute.

Jeg blåste hans tykke stikk og hele hans sperm var spredt over ansiktet mitt. Det var virkelig fantastisk, og det tente meg uten ende. Vi gjorde det også i dusjen, og vannfunksjonene gjorde meg varm uten sammenligning. Så jeg telte ikke engang hvor mange orgasmer jeg hadde, men det var ganske mange, og jeg skal gjøre det igjen snart med den varme fyren. Kjønnet var det beste jeg har hatt på lenge, og jeg kan aldri få nok av det.

Nati

PRØV NÅ