Som en varm blondine, modell og student blir du selvsagt truffet av gutter overalt. Men jeg liker egentlig ikke slike gutter. Jeg liker det litt mer diskret, selv om jeg virkelig liker å ha veldig voldelig sex. Jeg synes oralsex er spesielt varmt, og jeg kan ha det hver dag. Siden jeg ikke er noen som bare ser etter en mann på gaten, tenkte jeg at jeg kunne prøve det online. Her kom jeg over erotisk fra naboen. Så jeg opprettet en profil og jeg gikk på jakt. I begynnelsen fikk jeg selvfølgelig mange meldinger.

Noen av dem var allerede ekstremt skitne og satte meg litt av. Visst, det er også menn som har virkelig blatante fantasier. Men jeg ville bare ha en fyr som visste nøyaktig hvor varm oral sex kan være. Etter litt leting fant jeg to gutter som snakket med meg visuelt og også fra naturen. Jeg snakket ikke lenge om bushen, men sa med en gang at jeg vil ha oral oralsex og jeg vil gjerne gjøre det i flere timer. De var helt begeistret. Jeg ønsket å møte dem begge, men jeg ville ikke arrangere to datoer.

Så jeg prøvde å gjøre dem til en varm trekant velsmakende. Selvfølgelig hoppet de på det, selv om jeg måtte overtale en av dem litt. Jeg ville ikke gjøre det hjemme fordi jeg ikke visste om de forsto hverandre eller ikke. Jeg foreslo et hotell, og vi fant endelig en passende dag. Det har alltid vært drømmen min å bli slikket av to gutter samtidig. Jeg er veldig åpen og da ville jeg ikke chatte lenge. Jeg har spikret med hoder og kledd av meg, slikket på sengen med spredte ben og sa at de begge skulle ligge mellom de stramme lårene mine.

Ikke før sagt, og jeg kjente to tunger på den våte kusen min. Det var en stor glede for meg, og de kjørte meg til tre orgasmer. Selvfølgelig ønsket jeg å glede dem også og ga dem en blowjob og svelget all kremen. Da ble jeg fingret av dem begge, og det var helt sinnssykt. Det fikk meg til å gå så mye at jeg faktisk slengte ned. Det kunne egentlig ikke vært bedre. Først den varme oralsexen og deretter også skarpe fingerspill.

Neste gang de begge vil komme igjen, men så skal de knulle også. Jeg har allerede bestilt et par hete sexleketøy, og så går det bra. Kanskje jeg tar med meg en venn også, så blir det enda morsommere. For nå og da liker jeg å ha det gøy med kvinner. Det er bare veldig varmt. Jeg synes det er flott at du i dag enkelt kan finne en passende sexpartner på nettet. Jeg vil gjøre dette oftere i fremtiden og bare fange noen hete gutter på denne måten. Kanskje en av dem vil like fot erotisk, trelldom, nylon og lignende. Fordi jeg liker å være fantasifull.

PRØV NÅ