Husmødre og kvinner ved siden av, som leter etter noe sånt, tenkte jeg da jeg registrerte meg. Nysgjerrigheten var nok mye større enn suksessen jeg lovet meg selv. For som en enkel kvinne som ikke er modell eller lignende, får du faktisk ikke mye oppmerksomhet. Og hvis det ikke er noen man skulle ønske seg. For som en enkel kvinne ved siden av kan du bare ikke tiltrekke utseendet til menn når du handler, for eksempel. I tillegg håper jeg ikke å finne noen gode sexkontakter som også bor i nærheten. Jeg vet også at med en kvinne fokuserer det alltid veldig mye på optikk, det er tross alt det media viser oss, ikke sant? Siden jeg ikke trengte å tape, var jeg innom her.

Jeg ble overrasket over hvor åpne og vennlige medlemmene var Erotik-von-nebenan.com var. Som en enkel husmor ved siden av ble du ikke engang dømt hvis du ikke så ut som en Barbie-dukke. Etter å ha satt opp profilen min, kom jeg raskt i samtale, som var åpen og gratis, men likevel respektfull og ikke for påtrengende. Du kan sammenligne dette litt med en swingers-klubb som jeg var i for mange år siden. På den tiden ble jeg også grepet av nysgjerrighet, men jeg holdt meg ikke med det. Dette var på en eller annen måte for upersonlig for meg, og jeg er ikke en stor fan av å presentere meg selv hele tiden i sexy undertøy som ikke passer meg på noen måte.

I alle fall trengte jeg ikke å late som i det hele tatt og kunne være den jeg er, en vanlig enkel husmor fra naboen. Det tok ikke lang tid siden jeg møtte en hyggelig herre over samtalen. Først turte jeg ikke fordi han var veldig nær meg. Geokartet viste at han var mindre enn 5 km unna meg. Jeg var litt bekymret for skjønn og så videre, men så kom han foran meg. Fordi han fortalte meg direkte at han delte bekymringen for å ha sex eller sexkontakt så nært. Og han ga meg tilbudet, skulle det komme til noe mellom oss eller ikke, og vi går sammen, så vil vi være stille om dette møtet for alltid.

Dette ga meg mye tillit, og etter en kort utveksling av preferanser og seksuelle preferanser bestemte jeg meg for å avtale en sex-date med chat-partneren min. På dette tidspunktet vil jeg ikke beskrive hvordan det gikk nøyaktig. Dette er fremdeles for intimt for meg og hører ikke hjemme offentlig. Imidlertid kan jeg bare si dette så mye, jeg hadde en følelse av at jeg var ønsket fysisk. Dette førte til at jeg som nabokvinnen kunne la meg gå helt, og vi kunne få opplevelsen av en varm sexdate sammen.

PRØV NÅ