JEG. jobbe på kontoret hos forhandleren. Så jeg blir kjent med mange menn, men på en eller annen måte vil ingen møte meg for en uforpliktende helvete. Jeg antar at gutta er altfor sjenerte siden jeg er en veldig trygg kvinne. Jeg er fortsatt singel, men jeg vil definitivt ikke gå glipp av hot sex. Jeg trenger faktisk sex minst en gang i uken. Så hva kan jeg gjøre der Jeg har bestemt meg for å lete etter en ung fyr på nettet, og det er gutter en krone et dusin. Jeg klarte nesten ikke å redde meg fra nyhetene. Spesielt en av dem fikk øye på meg. Jeg ville ikke ha en fyr for blomstersex.

Han var noen år yngre, sexy, atletisk, og han ønsket akkurat det jeg ville ha i sengen. For jeg liker det litt vanskeligere. Blomsterseks er ingenting for meg. Etter å ha utvekslet noen meldinger viste det seg at vi ikke bor langt fra hverandre. Så jeg tenkte, kom igjen, du bare spør kjæresten om han ikke vil møte deg med en gang. Jeg var varm og kunne ikke vente med å kjenne den tykke kuk i meg fordi han sendte meg et bilde av den. Og jeg har ikke hatt en så fantastisk hale mellom lårene på lenge.

For min første type erotisk-naboen var den perfekt. Vi møttes hjemme hos ham. Først hadde vi et glass vin og så bare kysset han meg og det var himmel. Jeg rev klærne mine med en gang fordi kroppen sulten etter lendene. Så dro jeg alt av ham, og den harde kuk hans hoppet allerede mot meg. Da visste jeg at det garantert ikke ble et blomsterseks. Han tok meg i sine sterke armer og la meg i sengen sin. Fyren, fyren var varm. Straks masserte han puppene mine, spilte på brystvortene mine og så kjente jeg hans sterke hender mellom lårene mine. Fissen min dryppet allerede ordentlig.

Jeg sa ærlig til ham at han bare skulle ta meg nå, fordi jeg ikke orker mer med lyst. Doggy grep han meg og stikket hans trengte dypt inn i meg. For en godbit. Det tok bare noen minutter før vi to kom hardt sammen. Så gikk vi for å ta oss en dusj og så fortsatte det med en gang. Han knelte foran meg og slikket klitoris, noe som selvfølgelig raskt ga meg en ny orgasme. Og til slutt, det beste kom: han ville knulle meg. Jeg er helt gal på det, og jeg lot ham få det. Følelsen var fantastisk. Jeg har aldri likt analsex så mye før. Fremfor alt fingret han også på fitta mi. Jeg kom to ganger til før han skjøt hele cum på rumpa. Når som helst igjen, ville jeg finne en fyr på denne måten. Men først koser jeg meg fremdeles litt med lekegutten min.

PRØV NÅ