Som du ser, liker jeg å være avslørende, og jeg liker å gjøre det utendørs. Jeg liker å vise mennene min sexy kropp med de skarpe tatoveringene. Men jeg er i et forhold, så jeg må finne bekjentskapene mine på en veldig diskré måte. Online er det beste alternativet for meg. Wow, jeg har funnet mange gutter på Erotik-von-naboen som samsvarer med min smak. De er varme, flotte og liker meg, de vil bare knulle. For en sex-date har jeg valgt en mann som allerede er mer moden, men som også er tatovert akkurat som meg.

Vi har ikke gjort en avtale ennå fordi han ikke ville fordi jeg er i et forhold. Men etter noen dager fikk jeg det endelig klart. Været var bra, så jeg foreslo at vi skulle på tur til naturen sammen. Han liker utendørs sex like mye som meg. Vi kjørte deretter inn i en vakker skog med bil. Der arrangerte vi en liten piknik, spiste deilig og pratet også. En flott mann, egentlig. Jeg ville irritere ham litt. Så jeg tok på meg en tett topp og et kort skjørt. Men ingen undertøy under.

Så jeg bøyde meg og spredde beina litt på teppet. Så han hadde en veldig god utsikt over kusen min. Han syntes det var veldig kult og visste ikke lenger hva han skulle si. Så han var tross alt litt sjenert. Så jeg tok det første skrittet. Jeg bare satt på fanget hans og begynte å kysse ham. Jeg tok av seg skjorten, og hendene hans forsvant til slutt under toppen. Hendene hans føltes så bra på puppene mine. Vi slumret villere og villere, og jeg ble så kåt at jeg bare gled hånden hans mellom beina mine.

Han kjærtegnet forsiktig på kjønnsleppene mine, og deretter masserte han veldig lidenskapelig. Jeg stønnet som helvete og bryr meg ikke om noen kan høre meg. Jeg kjente hans harde kuk gjennom buksene og trakk jeansene ned. Med glede tok jeg halen i munnen og blåste den først med glede. Da han skulle komme, reiste jeg meg, lente meg mot treet og ventet på at han endelig skulle ta meg mens jeg sto. Uansett hva han gjorde, og det var guddommelig. Han ga meg den beste orgasmen i livet mitt.

Utendørs sex er noe veldig fantastisk, og hvis du da har en fyr som også vil ha det, så er det en skikkelig godbit. Jeg skal snart møte en annen mann, la oss se hva han er i stand til og hvor vi skal gjøre det. Kanskje jeg finner en mann som vil ta med seg kona. Jeg ser for meg en slik trekant utenfor, nemlig også ganske skarp. Jeg kan bare anbefale det til alle å lete etter noen til sengs på denne måten.

PRØV NÅ